Vacature Medewerker Technische & Facilitaire Dienst

Vacature Medewerker Technische & Facilitaire Dienst

Deze vacature is inmiddels ingevuld

Bloemsma is op zoek naar een nieuwe collega!
fulltime dienstverband

Als medewerker technische & facilitaire dienst bij Bloemsma ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan installaties, machines en gereedschappen. Ook beheer je magazijn/werkvoorraad en draag je zorg voor een opgeruimde werkomgeving in de productiehallen. Daarnaast houd je je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert de binnengekomen goederen en sorteert de materialen per project.

Jouw profiel
We zoeken iemand met twee rechterhanden die van aanpakken weet. MBO werk- en denkniveau. Je hebt een brede technische kennis en bent leergierig. Je bent een teamplayer, maar gaat ook gemakkelijk zelfstandig te werk. Je bent breed inzetbaar voor allerhande technische zaken. Dienstverlenend en praktisch ingesteld. Je kunt goed plannen en je bent oplossingsgericht. Bij voorkeur in bezit van een heftruckcertificaat. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een prettige en informele werkomgeving. Veel ruimte voor eigen inbreng. Bij Bloemsma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Enthousiast en geïnteresseerd?
Stuur je cv met motivatie naar info@bloemsma-holland.com onder vermelding van ‘Medewerker TD’. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Deel deze post