Vacature allround administratief medewerker

Vacature allround administratief medewerker

Deze vacature is inmiddels ingevuld

 

ERVAREN FINANCIEEL ADMINISTRATIEF SECRETARIEEL MEDEWERKER (38 uur per week)

Door een groeiende orderportefeuille zijn wij per direct op zoek naar een ervaren, enthousiaste collega die het team op zowel secretarieel als administratief gebied kan ondersteunen en die bereid is om alles aan te pakken op het gebied van boekhouding, personeelszaken, projectadministratie, certificering, arbo & veiligheid etc. en die tevens het management waar nodig kan ondersteunen.

We zoeken iemand die ruime ervaring heeft met de programma’s van Microsoft Office, communicatief vaardig is en een commerciële instelling heeft. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift, is in deze functie een vereiste evenals aantoonbare ervaring met financiële administratie.

Opleiding: financieel / administratief, HBO werk- en denkniveau

Wij bieden je een veelzijdige baan in een open, informele werkomgeving en een marktconform salaris met uitzicht op een vast dienstverband. Tot eind 2017 vervang je een collega die met zwangerschapsverlof gaat.

Voel je je aangesproken? Stuur dan voor 1 mei a.s. je CV en motivatiebrief naar info@bloemsma-holland.com t.a.v. Geertje Cuperus

 

Deel deze post