Leerling lasser/cascobouwer

Leerling lasser/cascobouwer

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar:

LEERLINGEN LASSER/CASCOBOUWER

Als leerling lasser/cascobouwer bieden wij je de kans om bij ons aan de slag te gaan. Je wordt door een professional begeleid en opgeleid tot vakbekwaam lasser/cascobouwer waarbij wij jou alle fijne kneepjes van het vak leren.

Wat we naast enige kennis van lassen van je vragen is een (bijna) afgeronde mbo-opleiding, affiniteit met techniek en natuurlijk de passie en motivatie om een vakman of -vrouw te worden.

Je leert bij ons grote en kleine aluminium constructies op maat lassen met de MIG/MAG-lastechniek aan de hand van technische tekeningen.

Wij bieden je:
• Een mooie functie bij een groeiend bedrijf met bijzondere projecten waar je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen
• Een fijne werkomgeving op een prachtige locatie waar regelmatig tijd is voor gezamenlijke activiteiten met collega’s
• Verdere scholingsmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden
• De kans om Lloyd’s lascertificaten te bemachtigen volgens Bloemsma procedures

Vind je het leuk om met je handen te werken, het vak te leren en gelijk geld te verdienen? Reageer dan op deze vacature. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen of wil je gewoon graag persoonlijk kennismaken en een kijkje nemen achter de schermen? Neem dan contact met ons op via info@bloemsma-holland.com. We zien je reactie graag tegemoet.

Deel deze post