Ons team

Toegewijd aan kwaliteit

Het volgens de hoogste kwaliteitsnormen verwerken van aluminium stelt extreem hoge eisen. Dit geldt niet alleen voor de kennis en vaardigheden, maar ook voor de software, apparatuur en niet te vergeten: de juiste klimaatcondities. De hooggekwalificeerde medewerkers van Bloemsma hebben de beschikking over de modernste middelen en hun kennis en vaardigheden blijven op niveau door specifieke training. Het totaal van voorwaarden maakt het mogelijk dat uitzonderlijk sterke en bovendien superstrakke casco’s de productiefaciliteiten in Makkum verlaten.

Teamwerk

De vakkundige en goed opgeleide medewerkers van Bloemsma Aluminiumbouw werken al vele jaren samen in een hecht team dat bekend staat om de ongeëvenaarde efficiëntie op het gebied van cascobouw. Door de constante aandacht voor kwaliteit en het gebruik van nieuwe technologieën en materialen wordt Bloemsma zeer gewaardeerd in de markt, niet alleen door de jachtwerven die onze casco’s gebruiken maar ook door de eigenaren die ermee varen.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers voor het versterken van ons team. Bekijk hiervoor onze actuele vacatures of neem contact met ons op.