Allrounder Technische & Facilitaire Dienst

Allrounder Technische & Facilitaire Dienst

Deze vacature is inmiddels ingevuld 

Bloemsma is op zoek naar een nieuwe collega!
fulltime dienstverband

Als allrounder technische & facilitaire dienst bij Bloemsma ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan installaties, machines en gereedschappen. Ook beheer je magazijn/werkvoorraad en draag je zorg voor een opgeruimde werkomgeving in de productiehallen. Daarnaast houd je je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert de binnengekomen goederen en sorteert de materialen per project.

Jouw profiel
We zoeken iemand met twee rechterhanden die van aanpakken weet. MBO werk- en denkniveau. Je hebt een brede technische kennis en bent leergierig. Je gaat zelfstandig te werk maar je bent ook zeker een teamplayer die breed inzetbaar is voor allerhande technische zaken. Daarnaast ben je dienstverlenend en praktisch ingesteld. Je kunt goed plannen en je bent oplossingsgericht. Bij voorkeur in bezit van een heftruckcertificaat. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
• Een veelzijdige functie bij een groeiend bedrijf met bijzondere projecten
• Veel ruimte voor eigen inbreng
• Een fijne werkomgeving op een prachtige locatie waar regelmatig tijd is voor gezamenlijke activiteiten met collega’s
• De kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien
• Een meer dan marktconform salaris en overige prima arbeidsvoorwaarden

Enthousiast en geïnteresseerd?
Stuur je cv met motivatiebrief naar info@bloemsma-holland.com onder vermelding van ‘Medewerker TD’. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Deel deze post